Csomag átvételi lehetőségek

Futárszolgálat - Házhozszállítás

Az Ön által megadott címre küldjük a csomagot. A csomag futárnak történő átadásáról emailben értesítjük, és az ezt követő munkanapon kerül kiszállításra a csomag 8 és 17 óra között. A rendelés dobozolható csomag kiszállítás 40 kg-ig a díjtáblázat alapján. A súlyhatár felett és egyedi nem dobozolt formavilágú termékcsomag egyedi szállítási költséggel.

GLS csomagpont:

A megjelenő térképen kiválaszthatja az Ön számára megfe lelő GLS Csomag Pontot, ahol szeretné a csomagot átvenni. A legtöbb csomagponton lehetőség van bankkártyás fizetésre is. A csomag GLS-nek történő átadásáról e-mailben értesítést küldünk. A GLS-től a rendeléskor megadott mobilszámra SMS-ben kap értesítést, amikor a csomag megérkezik a kiválasztott csomagpontra.

Pick Pack Pont:

A megjelenő térképen kiválaszthatja az Ön számára megfelelő átvevő helyet. Pick Pack Pontra 20 kg-ig maximum 60cmx60cmx60cm méretű küldemény kézbesítését lehet kérni. A hosszan nyitva tartó átvevő pontokon lehetőség van készpénzes és bakkártyás fizetésre is . A feladástól számítva 2 munkanap alatt érkezik meg a csomag az átvevő pontra, amint átvehető, arról emailben és sms-ben is tájékoztatást kap. 

Postapont, Mol Posta Pontokon

A rendelés elküldésekor választható az „Átvétel módja” menüben. A megjelenő térképen kiválaszthatja az Ön számára megfelelő Mol benzinkutat vagy Postát, ahol szeretné a csomagot átvenni. Mol benzinkutakra csomagonként 20 kg, Postára csomagonként 30 kg súlyhatárig lehet küldemény kézbesítését kérni. A csomag postának történő átadásáról emailben értesítjük az ezt követő munkanapon kerül a kiválasztott átvevőhelyre a küldemény.

Karosszéria elemeket, személyautó akkumulátort, hordós (20L<) kiszerelésű kenőanyagot, felnit, gumiabroncsot, kipufogót sajnos a méretük, valamint biztonsági okok miatt nem tudunk átvételi pontra küldeni.

Személyesen: Érd, Hunyadi János utca 65 címen

Nyitvatartási időn belül vagy előzetes kérés alapján a megbeszéltek szerint munkaidőn kívül is átveheti a megrendelt termékeket. Emailben értesítést küldünk, amikor az összes tétel átvehető, helyszínen készpénzes fizetésre van csak jelen pillanatban lehetőség.