Szállítás menete és díjszabása

Sikeres Online rendelés esetén automatikusan küldünk e-mail értesítőt a beérkezett rendelésről. Továbbá a rendelés minden lépéséről küldünk értesítést a vásárlás során megadott e-mail címre (csomag feldolgozásáról, utalással kapcsolatos információkról, futárnak történő átadásáról, és a megrendelt termékek várható kiszállítási idejéről, stb.

A megrendelt árut futárszolgálattal, utánvéttel vagy előre utalással szállítjuk házhoz. Ha hétköznap munkanapokon 14 óra előtt leadott rendelés minden tétele raktáron van , akkor még aznap postára tudjuk adni. Ha nincs raktáron, de 24 órán belül beszerezhető terméket választott, akkor az utánrendelés visszaigazolását követően beszállítóinktól függően másnap, vagy azt követő napon tudjuk feladni. A véglegesített rendelésről visszaigazoló emailt küldünk, melyben  részletes információt kap: - annak állapotáról, - átvételének lehetőségéről, és a rendelés során kiválasztott kiegészítő szolgáltatások díjáról. A rendelés aktuális állapotáról a +3630/8899562 telefonszámon is érdeklődhet.

GLS házhoz szállítás és GLS csomagpont választása esetén a következő szállítási díjakkal kell számolni:

Díjszabás belföldi csomagszállításra:

( GLS szerződés 2.,-3.,-4.oldala )

Árak európai exportcsomagokra:

( GLS szerződés 5.-6.oldala )

Csomagfeladási díjszabás világszerte:

( GLS szerződés 8-10.oldala )

A szállítás bruttó 50.000.- Ft feletti rendelés esetén 20kg-ig ingyenes!

20kg felett, túlméretes csomag esetén nem érvényes az ingyenes szállítási kedvezmény.

Egyedi esetek kiszállításának díjazása:

Ha 40 kg-nál nehezebb csomagot állított össze: egycsomagban történő küldése nem lehetséges (mérete, tömege, az összerakott csomag formája és annak szállítása a csomag szétszakadását vagy annak sérülését eredményezheti), akkor az áruk több csomagba történő szétrakására, és a szállítási díj csomagonként lesz megállapítva megrendelés során, melyről a visszaigazoló emailben felhívjuk figyelmét a kiszállítás díjszabása rovatban. 

 

Ha a termék jellege, mérete, formája nem teszi lehetővé a megfelelő dobozolást:

Karosszéria elemek, személyautó akkumulátor, hordós kiszerelésű motorolaj, felni, gumiabroncs, kipufogó, egyes katalizátor, stb. úgy szintén egyedi kiszállítás díj kerül felszámításra. Ha kérdése lenne, ilyen túlméretes, vagy -nem dobozolt csomag esetén, keresse kollégánkat.

Előre utalás esetén számlát küldünk e-mailben, melyen megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat.

Az ÁRVÁLTOZTATÁS jogát fenntartjuk. (üzemanyag ártól függő és változó díjak!)

Amennyiben az áru kézbesítése a vásárló hibájából hiúsul meg, akkor köteles a forgalmazó ezzel összefüggő többletköltségét megtéríteni!